|    |    |     
 
2. 11. 2019. Subota, 21h
Ulaznice: 130kn / 150kn

KIRIL DJAIKOVSKI
Feat. TK WONDER & LION D
 
 
 

Miljenik hrvatske publike, DJ i renomirani glazbenik punog imena Kiril Džajkovski vraća se u Zagreb nakon dvije godine i to na veliku pozornicu Tvornice Kulture!

 
 

Kroz više od 20 godina glazbenog stvaralaštva, tijekom kojih je s čuvenim makedonskim redateljem Milčom Mančevskim osnovao bend Bastion te bio član grupe Leb i Sol, u sam vrh najcjenjenijih umjetnika istočno-europske scene Djaikovski (Kiril Džajkovski) se smjestio kao začetnik globalnog fenomena poznatog kao Balkan Beat.

Uvođenjem balkanskog etno zvuka u glazbene electro-trendove popularizirao je ne samo prostor odakle potječe već ujedno i probio granice, i to nastupima na nekim od najvećih europskih festivala, poput Pohode, Woodstocka, Exit Festivala, Repercussion Festivala, Rock for People, Latino Roc, Sziget, Gypsy Jazz Festival.

Djaikovski se na hrvatsku scenu vraća s nizom novih izdanja i svježim konceptom nastupa uživo. Već dobro poznatom eksplozivnom nastupu Djaikovskog i pratećeg benda, sada se pridružuje i pjevač/reper David Lion (Lion D), rame uz rame s već dobro poznatom pjevačicom TK Wonder.

Ovaj novi koncept još više pomiče granice Balkan beata, spajajući ga s glitch-hopom i glazbenim utjecajima Jamajke, recept je za osvajanje svjetskih pozornica i poziv publici da traži još.

Ususret velikoj turneji planiranoj za 2020.godinu, hrvatska će publika imati prilike premijerno čuti novi materijal, upoznati nove prateće glazbenike i plesom uploviti u studeni!

https://youtu.be/58Xgxk2G5Mw
https://youtu.be/-VY3j8VUMqg

 
 

ULAZNICE:

Ulaznice su u pretprodaji putem sustava Eventim po cijeni od 130kn, dok će na dan koncerta cijena ulaznice iznositi 150 kn.

 
 
 
Sponzori