|    |    |     
 
11. 11. 2019. Ponedjeljak, 21h
Ulaznice: 220kn / na dan koncerta 240kn

BRIT FLOYD
 
 
 

Najbolji svjetski Pink Floyd tribute band BRIT FLOYD, vraća se ove godine sa najambicioznijom i najvećom produkcijom do sada; vrlo posebna proslava 40. godišnjice remek-djela rock opere Pink Floyda, ‘The Wall’.

 
 

Objavljen u studenom 1979., polu-autobiografski konceptualni album nastao iz uma osnivača Pink Floyda RogeraWatersa, 'The Wall' ostaje jedan od najbolje prodavanih albuma svih vremena i važan trenutak u povijesti rock glazbe.

Hrvatska publika će imati priliku vidjeti ovaj spektakl 11.11.2019. u TVORNICI KULTURE u Zagrebu, gdje je očekuju hitovi iz najprodavanijih albuma Pink Floyda - “Wish You Were Here”, “Animals”, “The Wall”, “The Division Bell” i naravno "Dark Side of the Moon” koji je okarakteriziran kao najbolji rock album svih vremena.

Show koji nam donose Brit Floyd obiluje fantastičnim svjetlosnim efektima, laserima i popratnim efektima te velikim okruglim ekranom (aludirajući na posljednju turneju Pink Floyda “Division Bell” iz 1994.) u produkciji vrijednoj milijun dolara.

Ne propustite priliku osjetiti čaroliju legendi svjetske glazbe u režiji Brit Floyda, jer oni su više od tribute banda.
 
 

Ulaznice
Prvih 100 ulaznica se prodaje po cijeni od 200kn. Nakon toga, cijena se penja na 200kn a na dan koncerta ulaznice će koštati 240kn.

 
 
 
Sponzori