|    |    |     
 
30. 11. 2019. Subota, 21h
Ulaznice: 70kn / na dan koncerta 90kn

REPETITOR
 
 
 

Beogradska post-punk senzacija Repetitor svojim je odličnim nastupima već godinama najveća koncertna atrakcija u regiji, a to dolaze potvrditi i u zagrebačku Tvornicu kulture gdje će nastupiti 30. studenog 2019.

Nebrojene turneje kojima su prošli ne samo regiju, već i čitavu Europu, koncerti u Rusiji i Kini, turneja sArcade Fire, samo su neke od crtica koje ovaj trio iz Beograda čine jedinstvenim. S tri albuma iza sebe i četvrtim u pripremi, osvojili su veliku bazu fanova i pobrali sjajne kritike, ali prije svega su poznati kao bend koji na koncertima radi show i proizvodi eksploziju energije koja nikoga ne ostavlja na mjestu.

“Repetitor – Suženi snovi”

Repetitor su svoj prepoznatljivi zvuk polako gradili pod utjecajem žestokog rock‘n’rolla, post-punka i svega između. U svojem repertoaru donose pjesme koje prelaze granice žanrova I koje su izgrađene na energičnom odnosu instrumenata i vokala, postupno gradeći karakterističan kotrljajući zvučni zid koji gazi sve pred sobom.

“Repetitor – U pravom trenutku”

Repetitor bez sumnje predstavlja najbolje od suvremene garage rock scene Balkana. Bend čine Boris Vlastelica (gitara, vokal), Ana-Marija Cupin (bas gitara, vokal) i Milena Milutinović (bubanj, vokal).

 
 

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kn, a na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 90 kn.

Ovaj event jedan je u nizu koncerata koji se održavaju pod zajedničkim nazivom Fall festival, jer festivala nikad dosta, a u sklopu kojeg u Tvornici nastupaju i Acid Mothers Temple, Mark Lanegan Band i Acid Arab live.Jedinstvena festivalska ulaznica za sve koncerte je 290kn.

Prodajna mjesta:

Dirty Old Shop(Tratinska 18, Zagreb)
Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb)
Entrio.hr

 
 
 
Sponzori