Organizacija događanja

Koncerti

Uz organizaciju vlastitih događanja, Tvornica kulture je dostupna za organizaciju koncerata i drugim organizatorima u Hrvatskoj i izvan Hrvatske.

Tvornica kulture novim preuređenjem postaje tehnički i produkcijski najopremljeniji klub u Hrvatskoj, a po mišljenju struke i najbolji prostor za kvalitetu zvuka zbog svoje izolacije i trapezastog oblika dvorane.

Nova oprema Tvornice (razglas i rasvjeta) birana je po principu zadovoljavanja potreba većine „ridera“ velikih stranih izvođača za ovakav tip prostora, kao i najzahtjevnijih evenata.

Osvježavanje interijera u maniri industrijskog stila stavlja Tvornicu među najpoželjnije prostore za organizaciju evenata u regiji u skladu sa vodećim svjetskim trendovima produkcije u interijerima srodnog dizajna.
Mreža željezne konstrukcije s originalnim kranovima bivšeg TV studija jedno je od najposebnijih krovišta event prostora. Sa željezne konstrukcije savršeno se pozicioniraju rasvjetna tijela, spuštaju dekorativni i scenografski elementi.

Tehničari rasvjete („light“ majstori) željeznu konstrukciju koriste kao svoje kreativno polje stvarajući jedinstvenu atmosferu interijera.
Tvornica Kulture je polivalentni pogon za proizvodnju raznih programskih sadržaja, koji se sastoji od dva prostora koji u teoriji mogu „proizvoditi“ i funkcionirati zasebno ili prema potrebi biti spojeni u jednu cjelinu.

Dvorana „Velikog pogona“ (kapaciteta do 2.000 osoba, ovisno o postavu), dvorana „Malog pogona“ (kapaciteta do 300 osoba, ovisno o postavu), dostupni su i za organizaciju koncerata i drugim organizatorima u Hrvatskoj i izvan Hrvatske.

Za više informacija kontaktirajte nas na: info@tvornicakulture.com i eventi@tvornicakulture.com